The Invisible Man är en slot från NetEnt som lanserades 2014. Den bygger på boken skriven av H.G. Wells och filmen med samma namn. Boken filmatiserades 1933 och Universal Studios innehar upphovsrätten. Den är i samma stil som några av NetEnts andra skapelser så som Frankenstein och Scarface.

Handlingen går ut på att en galen vetenskapsman har funnit ett sätt att göra sig osynlig på och detta utnyttjar han till att ställa till med bekymmer där han bor.

Detta är ett mycket välgjort spel där både grafik, ljudeffekter och features håller väldigt hög kvalitet. Grafiken är art deco- inspirerad och ljudeffekterna hjälper till att skapa en härligt mystisk känsla. Spelet utspelas i en mörkt och dimmig park nattetid där endast några gatlyktor finns för att ljusa upp lite.

Så spelar du

Insatsen ligger mellan 2 kronor och 1000 kronor per snurr och det är ett spel som har många specialfunktioner så är det ett enkelt spel man är ute efter så är kanske inte The Invisible Man det smartaste valet då det är mycket att hålla reda på i spelet. På casinokulan.se har man introduktionsartiklar till The Invisible Man som gör att du snabbt kommer igång med detta spännande spel som är lätt att fastna för.

Spelet består av 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer med vinst åt båda hållen, vilket i praktiken kan sägas ge dubbel vinstchans med 40 vinstlinjer per snurr.

Spelets bonusfunktioner inkluderar walking wilds, en omsnurrsfunktion, en freespins- runda, vilda symboler och de två bonusspelen Police Spins och Griffin´s Rage.

Bonusspelen aktiveras när man snurrar fram bonussymboler och i Griffin’s Rage ska man försöka fånga den osynlige mannen medan man i Police Spins får tre gratis spins med 5 wildsymboler, vilket såklart ökar dina chanser att vinna markant!